Onze partners

Samenwerken versterkt

Wie zijn onze partners

Bouwenwonen50plus is een initiatief van Tredis BV en wordt ondersteund door bedrijven uit de bouw- en woonwereld die een toegevoegde waarde willen leveren aan comfortabel en levenslang thuis wonen. Onze partners zijn:

ELVECO BV is de specialist in elektriciteitswerken, zowel voor particulieren als bedrijven. Met professionaliteit en vakbekwaamheid helpt ELVECO BV bij de realisatie van jouw project. Zij dragen kwaliteit dan ook hoog in hun vaandel en streven enkel naar perfectie. Hierboven leveren zij een snelle en bovenal betrouwbare service aan een eerlijke prijs.

Als je voor VO-LUX kiest, dan kies je voor topkwaliteit maatwerk.
Zij zijn reeds 50 jaar dé betrouwbare partner voor keukens, badkamers en maatkasten. Daarnaast kan je bij hen ook terecht voor totaalprojecten, renovaties en aanvullend maatwerk. Geen enkele stijl is hun vreemd. VO-LUX werkt op jouw maat!

VAREY is al bijna 50 jaar een certitude op het vlak van ‘verwarmingstechnologie’. Maar naast ‘warmte’ is het luik ‘water’ aan een steile opmars bezig bij het authentieke familiebedrijf met 3 vestigingen. Er is een grote vraag naar hernieuwbare energieën. Ook in hernieuwbare energie is VAREY gespecialiseerd en volgen zij de nieuwste tendensen op de voet.

DECO BV is expert in ramen en deuren, garagepoorten en verzorgt het complete traject van ontwerp, leveren, plaatsen en service. Zo besteedt DECO BV zij veel aandacht aan energiezuinige oplossingen om het energieverlies van gebouwen terug te dringen. Maak een keuze uit hun bedrijfsonderdelen en ontdek wat ze allemaal voor jou kunnen betekenen.

Een gezond binnenklimaat begint bij VELTECH PROJECTS. Moderne technieken zorgen voor duurzame oplossingen in energiegebruik én in levensduur. Van particulier tot industrieel: alles begint met maatwerk. VELTECH PROJECTS ontzorgt van ontwerp tot onderhoud en vanzelfsprekend staan ZIJ ook paraat bij storingen. Zo maakt Veltech het verschil.

Partner worden

Wij nemen vrijblijvend contact met je op

Bouwenwonen50plus is een initiatief van Tredis BV en wordt ondersteund door bedrijven uit de bouw- en woonwereld die een toegevoegde waarde willen leveren aan comfortabel en levenslang thuis wonen.

Scroll naar top